Eventyr

Hamburg – En by med maritim ånd

17. juli 2017

Lige gyldigt hvor du går i Hamburg, så er du ikke tvivl om at du er i en storby, tæt på havet og som har en stor historie når det kommer til søfart og international handel. Med en af Tysklands største havne, har det været et centralt knudepunkt igennem tiden. Og nu – well.. der er det en by i kæmpe udvikling! Og hvad lavede Øyvind og jeg der ? Vi slappede af!  Vi er nok sådan ca. de dovneste turister der findes – var vi på havnerundfart – niks, var vi ude og ro kajak – nope (vi overvejede det, men så kom der en MASSE regn!) var vi i Miniature land – nææ.. Vi prøvede men billetterne var udsolgt..
Så hvad gjorde vi ? Vi kiggede rundt i nogle forskellige fantasy og kreative butikker, vi kiggede efter cowboybukser, vi spiste god man, gik hånd i hånd gennem byen og nød arkitekturen, geocachede og kiggede på by-livet – og når vi så kom hjem, var der dømt hygge med Lisbeth.

Så nej, vi har ikke set de oplagte steder, men vi har set mange steder. Vi fik gået måske 19 km i den by, spist nogle kager og hygget os – akurart som ferie skal være, så det er svært at klage.

 

 

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar